Taller d'idees - ASSOCIACIÓ D'INTEGRACIÓ SOCIAL

ASSOCIACIÓ D'INTEGRACIÓ SOCIAL
TALLER D'IDEES

C/ Sant Pelegrí 3, Mataró 08301
Tlf: 687 270 897
 MOSTRA D'ART SOCIAL 2014
Mostra d'Art Social
Mataró
del 30 de Març al 06 d'Abril de 2014

Arriba la setena edició d’aquest conjunt de manifestacions artístiques presentades per entitats socials amb la finalitat d’estimular i afavorir canvis a nivell social. Un espai on compartir i mostrar a tots que el canvi és possible i que hi ha moltes persones i organitzacions que treballen en l’àmbit social a través de l’art, aportant cada dia el seu granet de sorra.

En aquest setè any de la mostra es dóna un lloc especial al teatre. Es portaran endavant diverses propostes de companyies que utilitzen el teatre amb finalitats socials. Com convidats especials esmentar a Grefart, Associació Professional d’Arteterapeutes, que realitzarà una sèrie d’intervencions per mostrar el treball que es realitza des de l’Arteterapia.

La 7a Mostra d’Art Social es celebrarà del Dilluns 31 de Març fins el diumenge 6 d’Abril del 2014 en diversos espais de Mataró. Hi participen associacions socials com ara: SARAU, PALLAPUPAS i RADIO NIKOSIA, ANDANA, NUS, DOWN LLEIDA, XIXA TEATRE, LISARCO…

Els esdeveniments estan dirigits a totes aquelles persones que tenen interès a conèixer el treball de les entitats i poder gaudir d’expressions artístiques realitzades per col·lectius que no solen tenir un espai per mostrar-se. També per a professionals de l’àrea artística i social, que vulguin trobar un espai on reflexionar junts i gaudir d’unes manifestacions artístiques alternatives.

La recaptació de les entrades s’utilitzarà per cobrir les despeses de les entitats que hi participen. La mostra és organitzada per Taller d’Idees.

Contacte per a entrades i inscripcions: 687 270 897 / martadalmau@tallerdidees.org

Més informació: http://www.artsocial.net/

Donacions a l'Associació Taller d'Idees

Taller d'idees a facebook
Col·laboren:

fundacio maresme

Club Hoquei Mataró

casa de la musica

cronopis

esmandies

centre de desenvolupament huma del maresme