Taller d'idees - ASSOCIACIÓ D'INTEGRACIÓ SOCIAL

ASSOCIACIÓ D'INTEGRACIÓ SOCIAL
TALLER D'IDEES

C/ Sant Pelegrí 3, Mataró 08301
Tlf: 687 270 897

equip i col·laboradors

colabora amb el Taller d'idees

La organització de l'associació es basa en un funcionament assembleari, a partir del qual podem planificar i dur a terme projectes de d'una visió multidisciplinària que ens permet treballar amb un nivell de qualitat superior i molt més ric.

A partir de reunions quinzenals l'equip gestionem i organitzem la feina a dur a terme. A partir d'aquestes reunions i de les decisions que es prenen, es posa en marxa tot l'engranatge per aconseguir els nostres objectius (seguiment dels grups, recolzament als tallers, organització d'actes, gestió d'espais, finançament…)

El nostre equip tècnic consta de Treballadors Socials, Psicòlegs, Terapeutes, Educadors Socials i Artistes. A partir del que cada un pot aportar a l'Associació i tenint en compte que la implicació sorgeix de la voluntat de cada membre. Així, i amb la col·laboració d'Administratius, es crea l'estructura necessària per tirar endavant l'entitat.

El personal de l'Associació consta per una banda del grup de socis- Equip Coordinador, que planifica, coordina i gestiona els diferents projectes. Aquest equip esta format per 9 persones de diferents professions de l'àmbit social amb gran experiència en el treball amb persones amb discapacitat. Per altre banda, el grup de professionals que duen a terme les diferents activitats artístiques i/o terapèutiques. Els col·laboradors que recolzen tota aquesta estructura (artistes, voluntaris/es, alumnes en practiques, entitats col·laboradores…) I per últim, el gran número de professionals d'altres entitats culturals i socials amb els que coordinem algunes de les activitats que duem a terme.

Tots/es compartim els diferents principis i valors de l'Associació i treballem per contribuir en la consecució dels objectius.

L'Associació ha entrat a formar part i participar en el teixit d'associacions del Maresme i Barcelona, aportant a l'agenda cultural diferents actes on els protagonistes son les persones amb discapacitat i fent present, actiu i visible un col·lectiu que enriqueix a la nostra societat.

Per el desenvolupament d'aquestes activitats comptem amb la complicitat i la col·laboració de moltes altres entitats de la nostra ciutat:

Així com la participació de moltes persones que voluntària i desinteressadament aporten el seu temps i el seu saber a la nostra tasca.

Donacions a l'Associació Taller d'Idees

Taller d'idees a facebook
Col·laboren:

fundacio maresme

Club Hoquei Mataró

casa de la musica

cronopis

esmandies

centre de desenvolupament huma del maresme