Taller d'idees - ASSOCIACIÓ D'INTEGRACIÓ SOCIAL

ASSOCIACIÓ D'INTEGRACIÓ SOCIAL
TALLER D'IDEES

C/ Sant Pelegrí 3, Mataró 08301
Tlf: 687 270 897
Mostra d'Art social
LA MOSTRA D'ART SOCIAL

La Mostra és un projecte organitzat conjuntament amb la Casa de la Música de Mataró. És tracta d'un conjunt d'actes (conferències, exposicions, actuacions, tallers, etc.) que giren entorn de l'art social.
Entenem com Art Social totes aquelles manifestacions artístiques en què una de les seves finalitats sigui estimular i afavorir canvis en l'àmbit social..

LLEGIR MÉS
Percussió Tribukada del Taller d'Idees
PERCUSSIÓ TRIBUKADA

Un espai obert a tothom. On aprenem tècnica de l'intrument, ritme, melodia...
I també treballarem la consciencia corporal, millorant la coordinació, la elasticitat i l'agilitat del moviment del nostre cos.
Aquest any el nostre repte és aconseguir crear un espectacle final de percussió i dansa, de qualitat i que ens faci vibrar!!!

LLEGIR MÉS
Circ
CIRC

Curs que pretén apropar el món del circ als seus participants. Utilitzem i experimentem amb diferents tècniques corporals i circenses.
A través d'aquest treball corporal podem millorar la nostra condició física (elasticitat, equilibri, etc), la capacitat de concentració, la capacitat de treballar en equip, d'improvització i d'expressió, entre d'altres.
Al final del curs, els artistes mostraràn el seu treball en un petit espectacle.

LLEGIR MÉS
Circ
FOTOGRAFIA CREATIVA

Taller que pretén apropar el món de la fotografia i de l’expressió artística als seus participants. Obert a tothom, perquè poguem descobrir les nostres habilitats creatives i aconseguir un coneixement més ampli de nosaltres mateixos i del nostre entorn.

LLEGIR MÉS
Dansa
EL COS COM A INSTRUMENT

Un espai per divertir-se, descobrir i investigar sobre el propi cos en moviment.
Treballarem a través de tècniques de dansa comtemporània i d'improvització; sempre partint de la creativitat individual i de grup.
Volem crear un grup divers, obert a tothom. Un grup de persones amb i sense discapacitat, que tinguin ganes de ballar i aprendre de la diferència.

LLEGIR MÉS
moviment expressiu
MOVIMENT EXPRESSIU

Curs on es treballa a través de l'expressió corporal, verbal, gestual i plàstica, amb la intenció de facilitar una experiència més integradora de la persona.
Aprenem a escoltar el cos, a relaxar-lo, a despertar-lo, a mimar-lo. Connectant amb les nostres emocions i millorant el benestar general.
Una manera d'experimentar, d'explorar i descobrir el cos a través del joc i de la creativitat.

LLEGIR MÉS
Dibuix
DIBUIX CREATIU

Tallers trimestrals pensats per fomentar la comunicació de forma creativa.
Aquests tallers estàn adreçats a persones que els hi agradi dibuixar i narrar històries.
Crearem el guió, els personatges, els escenaris, i li donarem moviment. Tot explorant les capacitats artístiques i l'estil personal de cadascú.
Entre tots els participants crearem un material gràfic i/o audiovisual, que després es pugui mostrar i difondre.

LLEGIR MÉS
Arteterapia
PINTURA CREATIVA

Sessions en grup reduït, dirigit a persones interessades en l'expressió plàstica creativa i en el coneixement d'ells mateixos. Es realitza en un espai exclusiu per a la pintura i amb acompanyament individualitzat.

LLEGIR MÉS
Arteterapia
ARTETERAPIA

Aquest taller vol potenciar el descobriment de allò que ens interesa, allò que ens emociona, allò que ens fascina, allò que ens espanta… utilizant diferents materials i llenguatges artístics.
Està dirigit a tota persona que volgui desenvolupar el seu potencial humà i creatiu, utilitzant l'art com a eina terapèutica.

LLEGIR MÉS
Disconcert - Taller idees
DISCONCERT

Els Disconcerts són un espai per compartir, per divertir-se, on poder disfrutar de música en directe i una estona de ball a la Sala Clap de Mataró. Un espai obert a tothom, però en un horari adaptat a les persones amb discapacitat.
Un diumenge al mes, de 17'30 a 20'30h. Vine a disfrutar-ho amb nosaltres!!
És un projecte conjunt amb la Casa de la Música. I amb el suport dels grups de música del Maresme i rodalies.

LLEGIR MÉS
Donacions a l'Associació Taller d'Idees

Taller d'idees a facebook
Col·laboren:

fundacio maresme

Club Hoquei Mataró

casa de la musica

cronopis

esmandies

centre de desenvolupament huma del maresme